Alexandra Niculae

Alexandra Niculae Enviso

Alexandra este Training Director si consultant Enviso din 2010 și are o experiență de peste 12 ani în implementarea metodologiilor de îmbunătățire continuă. Este implicată în proiecte de Lean Management, Six Sigma și Business Process Management cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă, atât în România, cât și în Franța, Norvegia, Germania, Hong Kong, UK, Bulgaria, Costa Rica, Oman, Elveția. Expertiza sa acoperă domenii precum farma, FMCG, industria prelucrătoare, logistică, servicii financiare, oil & gas, etc. Este certificată Lean Six Sigma Master Black Belt și consultant autorizat al organismului de certificare Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org), precum și reprezentant în România al Adonis Business Process Management din Viena.

Alexandra este de părere că fără să știi ce vor clienții tăi, cum și când, poate fi destul de dificil să atingi rezultatele dorite. Ai nevoie de puțin curaj, o minte deschisă și dorința de a învăța pentru a putea identifica cele mai eficiente și promițătoare oportunități, deoarece metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe perfect adaptate propriei activități.

Alexandra vorbește fluent engleză, franceză și olandeză și consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume mereu în mișcare și puternic concurențială.

Este absolventă a Universității București și cu un master în BPM. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/alexandraniculae