Enviso_main_lss-min

Suntem o companie fondata in 2006, cu o experienta globală de peste 16 ani in optimizarea proceselor organizațiilor, timp in care am instruit si certificat international mai mult de 18000 de specialisti Lean Six Sigma, Business Process Management, BPMN2.0, Lean Management, Agile, Scrum Master, Robotic Process Automation, Data Science, proveniți din mai mult de 30 de țări. 

Consultantii si trainerii nostri sunt certificati Lean Six Sigma Master Black Belt, cu experienta internationala in proiecte complexe din Romania, UK, Franta, Olanda Belgia, Elvetia, Hong Kong, Norvegia, Austria, Oman, Costa Rica, Bulgaria, Germania.

     Avem expertiză in manufacturing, healthcare, servicii financiare, automotive, retail, pharma, energie, administrație, FMCG, construcții, IT&C, Oil & Gas, e-commerce etc.

     Asigurăm consultanță în implementarea Lean, Six Sigma, BPM, Data Science, Agile, Inovatie, Design Thinking precum și transformarea digitală a proceselor din organizații, dezvoltând proiecte de Robotic Process Automation.

VISION, MISSION, VALUES

 

 

VISION:

Enviso will be a major global training and consultancy provider of innovative solutions that challenge the status quo of an increasingly connected world.

MISSION:

Our mission is to anticipate tomorrow’s needs, to drive transformation that brings sustainable development for our customers. We strive to be the best at what we do by shaping the future and unlocking innovation.

VALUES:

Integrity:  We set high standards for behavior and stick to them. We remain dedicated and self- controlled even when challenged.

Respect : for the individual Every individual can make a difference.

Partnership : Alone we can do so little. Together we can do so much.

Anticipation : We are leveraging Industry 4.0, preparing our customers for the future.

Commitment : We are committed to excellence that will enable sustainable development.

Innovation : is change that unlocks new opportunities.

Ethics : We do what is right, not what is easy.

Responsibility : We only make promises we can keep.

enviso home page small

ECHIPA DE MANAGEMENT

Constantin Stan Enviso

Constantin este Managing Partenr al Enviso și are o experiență de peste 20 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Conduce proiecte de Lean Management, Six Sigma, Business Process Management, Inovatie cu impact atât la nivelul proceselor de business, cât și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. În prezent, este membru al Societății Americane de Calitate , reprezentant în România a Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org), Director pentru Europa Centrala si de Est a International Lean Six Sigma Institute din Cambridge. Este certificat Lean Six Sigma Master Black Belt, expertiza lui acoperind o gamă largă de industrii și servicii, de la trenuri de mare viteză (TGV) la servicii bancare, de la industria farma la vânzare și distribuție, de la mentenanță la healthcare, de la automotive la IT&C, finalizând proiecte de succes atât în țară, cât și în Franța, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Elveția, Germania, Hong Kong, Bulgaria, Costa Rica.

Constantin a certificat mii de Lean Six Sigma Green Belts,  Black Belts, Master Black Belts, în calitate de consultant internațional acreditat IASSC, LSSIAP, ILSSI. El consideră că succesul unei organizații nu poate fi menținut decât printr-un efort continuu de îmbunătățire și e convins că 85 % din erori nu se datorează angajaților, ci proceselor de business care nu au fost optimizate. În plus, consideră că în lumea concurenţială şi globalizată de astăzi, performanţa nu mai este o condiţie de succes, ci una de supravieţuire.

Constantin este inginer și are un masterat în business. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://ch.linkedin.com/in/constantinstan

Alexandra Niculae Enviso

Alexandra este Training Director si consultant Enviso din 2010 și are o experiență de peste 12 ani în implementarea metodologiilor de îmbunătățire continuă. Este implicată în proiecte de Lean Management, Six Sigma și Business Process Management cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă, atât în România, cât și în Franța, Norvegia, Germania, Hong Kong, UK, Bulgaria, Costa Rica, Oman, Elveția. Expertiza sa acoperă domenii precum farma, FMCG, industria prelucrătoare, logistică, servicii financiare, oil & gas, etc. Este certificată Lean Six Sigma Master Black Belt și consultant autorizat al organismului de certificare Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org), precum și reprezentant în România al Adonis Business Process Management din Viena.

Alexandra este de părere că fără să știi ce vor clienții tăi, cum și când, poate fi destul de dificil să atingi rezultatele dorite. Ai nevoie de puțin curaj, o minte deschisă și dorința de a învăța pentru a putea identifica cele mai eficiente și promițătoare oportunități, deoarece metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe perfect adaptate propriei activități.

Alexandra vorbește fluent engleză, franceză și olandeză și consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume mereu în mișcare și puternic concurențială.

Este absolventă a Universității București și cu un master în BPM. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/alexandraniculae

Ana Preda Enviso

Ana s-a alăturat echipei Enviso în anul 2010.  Având o experiență de peste 10 ani pe piața de training și certificări în domeniul îmbunătățirii continue, Ana dezvoltă și gestionează portofoliul de clienți urmărind în primul rând construirea unei relații bazate pe încredere și performanță între noi și fiecare dintre clienții noștri.  În calitate de Program Development Manager, Ana cunoaște în cele mai mici detalii programele de Lean, Lean Six Sigma, Business Process Management pe care compania noastră le oferă și poate să răspundă la orice întrebare ca un adevărat profesionist. Este certificata Lean Six Sigma Master Black Belt.

În ceea ce o privește, nu există întrebare care să nu își găsească răspuns, problemă care să nu aibă rezolvare sau limite pe care să nu le poată depăși.

Ana vorbeste fluent engleza și franceza și este absolventă a Universității București.

LinkedIn profile: https://www.linkedin.com/in/ana-preda-25b562112/

© FotografulTAU

Ştefan este consultant Enviso din 2014 și are o experiență de peste 8 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Este implicat în proiecte de lean management, six sigma și Business Process Management, cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. Expertiza sa acoperă domenii precum FMCG, industria prelucrătoare și logistică. Este certificat lean six sigma black belt și manager de proiecte.

Ştefan este pasionat de munca sa și consideră că metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe personalizate, perfect adaptate propriei activități. Ştefan consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume dinamică și puternic concurențială.

Este absolvent a Universității Tehnice de Construcții București și cu studii doctorale în curs de finalizare.

 

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/stefan-burchila-79458156

Andaluza Boncu Enviso

Andaluza s-a alaturat echipei Enviso in 2022, avand o experienta de peste 12 ani in management de proiect si de program, operatiuni, finance si customer experience, dobandita in companii multinationale din Romania si Elvetia. S-a implicat activ in crearea, coordonarea si implementarea programelor si proiectelor cu privire la dezvoltarea si trainingul angajatilor din diferite domenii, respectiv productie, logistica, consum, servicii, resurse umane si imbunatatire continua si inovare, utilizand metodologii clasice si agile. Este certificata in Design Thinking, Project Management, Lean Six Sigma Green Belt si coach NLP integrativ. Isi construieste relatiile bazandu-se pe incredere si transparenta si crede ca singura constanta din vietile noastre este schimbarea. De asemenea, in opinia ei, parteneriatul cu clientii inseamna ghidarea lor spre a gasi cea mai buna solutie pentru satisfacerea nevoilor acestora.

 

Andaluza vorbeste fluent limbile engleza si germana si considera ca imbunatatirea continua si inovarea trebuie sa se regaseasca intre valorile de baza ale unei companii.

 

A studiat Inginerie economica in limba germana si are un master in Inginerie mecanica si unul in NLP integrativ.

LinkedIn profile : (6) Andaluza Elisabeta Boncu | LinkedIn

© FotografulTAU

Gabriel  s-a alăturat ENVISO în 2021, după 21 de ani de experiență în servicii financiare multinationale. El a acoperit domenii de operațiuni, PMO, IT și planificare strategică, la nivel operațional, management și executiv. Gabriel  combină o vastă experiență practică în managementul de proiecte și portofolii (Prince2, Agile), managementul și îmbunătățirea proceselor de business și IT (Lean Six Sigma, Continuous Improvement), transformarea digitală și implementare Agile, dezvoltarea oamenilor, guvernanța și planificarea strategică a afacerii. În cariera sa, el a înființat de la zero echipe sau departamente diferite: angajarea de oameni, crearea proceselor si instrumentelor, conducerea și dezvoltarea echipelor. Lui Gabriel îi place să cunoască oameni noi și este pasionat să contribuie la dezvoltarea și la succesul carierei lor. Crede în a lucra inteligent mai degrabă decât a lucra din greu, promovează „lenea productivă” (alții o numesc eficiență) și îi încurajează pe oameni să fie flexibili și agili în abordarea lucrului păstrând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională și viața personală.

Este absolvent al Universității din București și este certificat ca PRINCE2 Practitioner în Management de proiect, Management de programe și portofoliu, Lean Six Sigma Black Belt și Managementul serviciilor IT (ITIL v4)

LinkedIn Profile: “bratila” | Search | LinkedIn

Didier Varlot Enviso

Didier derulează activități de training și consultanță în îmbunătățirea proceselor, pentru companii din domeniul bancar, industrial, petrol și gaze, logistică etc. Are o experiență de peste 20 ani în companii multinaționale, la nivel de top management, cât și în sfera îmbunătățirii proceselor.

A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, management deșeuri periculoase și gestionare a situațiilor deosebite (calamități naturale). A finalizat proiecte de succes atât în România, cât și în Franța, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Belgia și Marea Britanie.

Pasionat de informatică, Didier este întotdeauna la curent cu ultimele gadget-uri, în special cele lansate de Apple.

LinkedIn profile:  https://ro.linkedin.com/in/dvarlot

WhatsApp Image 2023-09-17 at 17.14.40

Norin se distinge ca  în domeniul data science, având o pasiune autentică și profundă pentru analiza și interpretarea datelor. Cu experiență vastă în conducerea echipelor, el a fost un catalizator în transformarea organizațiilor, optimizarea proceselor și realizarea obiectivelor acestora, prin integrarea unei expertize tehnice sofisticate cu abilități de leadership.

Deținând o cetățenie duală (Romania – USA) și având o experiență de 20 de ani în cultura organizațională nord-americană, precum și 10 ani în context european, Norin a deținut poziții de management în corporații de prim rang. În aceste roluri, el a dezvoltat și a orientat echipe de profesioniști talentați către atingerea excelenței operationale, a impulsionat performanța și satisfacția angajaților.

Trainingul, motivarea și dezvoltarea angajaților au constituit surse constante de inspirație de-a lungul carierei sale, Norin implementând strategii de motivare eficace și lucrând asiduu la dezvoltarea competențelor echipei pentru a maximiza potențialul atât la nivel individual, cât și colectiv.

LinkedIn profile: (1) Norin Pangratie | LinkedIn

ENVISO IN MEDIA

 

Articol Forbes

Enviso aduce primele cursuri și certificări de inovație în România

Enviso, companie de consultață cu experiență pe piața internațioală, în parteneriat cu Innovation Association of Professionals (INNOAP) vor aduce în România cursuri și certificări în managementul inovației.

Cursurile de inovație vor fi introduse prin intermediul Bucharest Innovation Week –  un eveniment B2B ce va livra companiilor un set de instrumente pe care organizațiile, managerii și specialiștii le vor putea folosi pentru a stimula inovația. (Citeste mai mult)

 

Articol Ziarul Financiar

Consultanţii de la Enviso ţintesc afaceri de 750.000 de euro din certificări în inovaţie

Consultanţii de la Enivso, care au adus anul acesta pe piaţa locală cursuri şi certificări în managementul inovaţiei în parteneriat cu Innovation Association of Professionals (INNOAP), asociaţia globală a profesioniştilor în inovaţie. Citeste mai mult 

Emisiune Business Matinal, Canal 33

TESTIMONIALE

Dolf HANNERT

President

Lean Six Sigma International Association of Professionals, USA

John DENNIS

Chairman

International Lean Six Sigma Institute,
Cambridge, UK

Codin CARAGEA

Head of Customer Excellence

Bank MUSCAT,
OMAN

Radu ACHIM

Head of Operational Excellence

OCEANEERING
Stavanger, Norway

Rami ITANI

CEO

Vanguards Consulting, president ABPMP ,
Asia

Florenta NEAGU

Banking expert

Unicredit Services,
Vienna, Austria

Mihai MATEI

General Director

BACHMANN

Hong Kong

I worked with Enviso both in Romania and in Hong Kong.  The trainers were excellent, very professional, knowledgeable, and they created positive learning environments.  My teams enjoyed working with Enviso as well, I received nothing but positive feedback about all the Enviso instructors who worked with us.  

The training and coaching sessions performed by the Enviso consultants were energizing and filled with lots of practical ideas.  Enviso brought substantial and in-depth knowledge and paired it with real in-house case studies, helping us learn from experience while being fully practice-oriented.  Actually, I liked the most the fact that we worked on real processes existing in our company.  I fully recommend Enviso for companies looking to optimize their internal processes, to increase customer satisfaction, and to implement operational excellence.

Nikola Hadzhihristev

Plant Director

Bulgaria

Thanks Constantin STAN and Alexandra Niculae especially!  Thanks ENVISO! Thankful for great and useful training!

Nico Hensgens

Researcher

SWITZERLAND

Thank you very much for the engaging and insightful course and your support in achieving Lean Six Sigma Black Belt certification!

Jean Hugues Bourgeois

Plant Director Sedis

FRANCE

Merci beaucoup pour cette formation! Très utile, très efficace! En plus, ce certificat international Black Belt Lean Six Sigma me permet de dispenser des formations certifiantes en plus de mes interventions de conseil en entreprise. Bravo, Enviso !