BPM EXPERT LSSIAP

LSSIAP-BPM-EXPERT-Certification

Descriere Certificare BPM Certified Expert  LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare

Un BPM Certified Expert se comportă ca un catalizator  între client, stakeholders și angajați, prin identificarea nevoilor de business ale unei organizații.

Dobândirea certificării BPM Expert reprezinta o declarație publică a gradului de profesionalism si a capacitatii de gestionare a schimbarilor in cadrul proceselor interne, a capacitatii de formare a angajaților în domeniul BPM, si a abilitatii de a folosi toate instrumenele BPM la cel mai mare nivel.

Vă oferim un curs interactiv de 4 zile cu scopul de a familiariza particiantii cu instrumentele și tehnicile Business Process Management. Prin utilizarea instrumentelor de modelare, veți fi în măsură sa efectuati simulări și analize asupra proceselor AS IS ( stadiul proceselor actuale) și asupra proceselor TO BE ( stadiul proceselor imbunatatite).

La finalul cursului, participanţii vor fi în măsură să: determine gradul de calitate al unui proces de business, să identifice procesele ce trebuie analizate şi îmbunătăţite, să definească si sa modeleze un proces, să planifice proiecte de îmbunătăţire si să analizeze rezultatele

Nivel curs: avansat

Durată curs: 3 zile

Cine poate participa: Analişti de sisteme, analişti de business, manageri de proiecte IT, manageri de proiecte, coordonatori de proiecte, analişti de proiecte, lideri de proiecte, senior project manageri, lideri de echipă, product manageri.

Ana Preda Enviso

PENTRU INSCRIERI LA CURSURI OPEN SAU LA PROGRAME DE COACHING / CONSULTANTA , CONTACTATI-NE: 

Ana Preda

ana.preda@enviso.org

+40 726 368 476

Alexandra Niculae

alexandra.niculae@enviso.org

+40 723 592 977

Alexandra Niculae Enviso