Lean Six Sigma Master Black Belt

LSSIAP-Lean-Six-Sigma-Master-Black-Belt-Certification
ILSSI MBB

Curs si certificare Lean Six Sigma Master Black Belt

Descriere Certificare Lean Six Sigma Master Black Belt   –   Durata curs, Examen de certificare. 

Certificarea Master Black Belt este un semn al excelentei in cariera. Un Master Black Belt are abilitatea de a preda, de a oferi training si coaching pentru ceilalti specialisti Lean Six Sigma in metodologiile, instrumentele si aplicarea acestora in cadrul organizatiei.  De asemenea, Master Black Belt ajuta senior management-ul sa identifice calea optima de aplicare a proiectelor de imbunatatire astfel incat sa atinga obiectivele strategice organizatiei. Master Black Belt are bune abilitati interpersonale, dar si indemanarea de a aplica Metodologia Lean Six Sigma in cadrul oricarui proces de business.

Va oferim un curs interactiv de 6 zile cu scopul de a familiariza participantii cu toate instrumentele necesare derularii unui proiect de imbunatatire la cel mai inalt nivel.

Pana la sfarsitul acestui curs, paticipantii vor dobandi abilitatile de a conduce, de a oferi training si coaching celorlalti specialisti Lean Six Sigma, precum si echipei de senior leadership a organizatiei lor.

Nivel curs: Lean Six Sigma Master Black Belt

Durata curs: 8 zile training + 5 ore examen certificare internationala

Cine poate participa: Certificati Six Sigma Black Belt, candidati “high potential” care au demonstrat capacitati de conducere, care au implementat si au obtinut rezultate din proiecte Lean Six Sigma de imbunatatire a proceselor. Un Master Black Belt va conduce proiecte de imbunatatire la nivelul intregii companii, va conduce echipe de lean Six Sigma Yellow, Green si Black Belt.

Ana Preda Enviso

PENTRU INSCRIERI LA CURSURI OPEN SAU LA PROGRAME DE COACHING / CONSULTANTA , CONTACTATI-NE: 

Ana Preda

ana.preda@enviso.org

+40 726 368 476

Alexandra Niculae

alexandra.niculae@enviso.org

+40 723 592 977

Alexandra Niculae Enviso