BPMN 2.0 SPECIALIST LSSIAP

LSSIAP-BPM-Specialistt-Certification

Descriere Certificare BPMN2.0 Specialist LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

Constientizarea proceselor si a ceea ce inseamna proces a devenit un aspect tot mai important. Mai mult decat atat, este critic ca in momentul in care un proces este modelat, sa poata fi citit si inteles cu usurinta.

Business Process Model and Notation (BPMN 2.0) reprezintă un standard pentru modelarea proceselor de business, care oferă o notaţie grafică a proceselor într-o diagramă de proces.

Vă oferim un curs interactiv de două zile cu scopul de a familiariza participanţii cu instrumentele şi tehnicile BPMN 2.0.

La finalul cursului, participanţii vor dobandi abilitatile de a  crea o diagramă de proces BPMN corectă şi bine definită, şi de asemenea, de a dezvolta documentaţia aferenta acelui proces folosind standarde internaţional acceptate.

Nivel curs: Fundamente

Durată curs: 2 zile

Cine poate participa: Analişti de sisteme, analişti de business, manageri de proiecte IT, manageri de proiecte, coordonatori de proiecte, analişti de proiecte, lideri de proiecte, senior project manageri, lideri de echipă, product manageri.

Inscrieri: info@enviso.org

Ana Preda Enviso

PENTRU INSCRIERI LA CURSURI OPEN SAU LA PROGRAME DE COACHING / CONSULTANTA , CONTACTATI-NE: 

Ana Preda

ana.preda@enviso.org

+40 726 368 476

Alexandra Niculae

alexandra.niculae@enviso.org

+40 723 592 977

Alexandra Niculae Enviso