Home
My title

Enviso este o companie de training, coaching, consultanță și certificări internaționale, cu activitate în Europa și Orientul Mijlociu, asigurând companiilor multinaționale, întreprinderilor mici și mijlocii, atât posibilitatea de a-și atinge obiectivele operaționale și strategice, cât și creșterea eficienței și a competitivității.

Într-un mediu puternic concurențial, de multe ori imprevizibil, succesul pe termen lung al clienților noștri este obiectivul nostru principal. În acest scop, am creat parteneriate internaționale, atât pentru a promova cele mai bune practici și metodologii de imbunătățire, cât și pentru a crește notorietatea angajaților prin certificări recunoscute global.

Enviso este prima companie din România  acreditată de Lean Six Sigma International Association of Professionals (LSSIAP), International Association for Six Sigma Certification (IASSC) și PEOPLECERT, ca centru de training, coaching și examinare  Lean Six Sigma (Yellow, Green, Black și Master Black Belt), Lean Management și Business Process Management.

Derulând proiecte în România, Elveția, Norvegia, Franța, Austria și Orientul Mijlociu, Envisoaduce eficientizare prin metodologii performante (Lean, Six Sigma, TOC, Kaizen, TPM, PDCA), într-o lume în care performanța nu mai este o garanție a succesului, ci o condiție de supraviețuire.