Echipa

Echipa

Constantin este CEO Enviso și are o experiență de peste 18 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Conduce proiecte de lean management, six sigma și business process management cu impact atât la nivelul proceselor de business, cât și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. În prezent, este membru al Societății Americane de Calitate și reprezentant în România a Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org). Este certificat LSS Master Black Belt, expertiza lui acoperind o gamă largă de industrii și servicii, de la trenuri de mare viteză (TGV) la servicii bancare, de la industria farma la vânzare și distribuție, de la mentenanță la healthcare, de la automotive la IT&C, finalizând proiecte de succes atât în țară, cât și în Franța, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Elveția.

Constantin a certificat sute de lean six sigma green belts sau black belts, în calitate de consultant internațional acreditat IASSC (International Association for Six Sigma Certification). El consideră că succesul unei organizații nu poate fi menținut decât printr-un efort continuu de îmbunătățire și e convins că 85 % din erori nu se datorează angajaților, ci proceselor de business care nu au fost optimizate. În plus, consideră că în lumea concurenţială şi globalizată de astăzi, performanţa nu mai este o condiţie de succes, ci una de supravieţuire.

Constantin este inginer și are un masterat în business. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://ch.linkedin.com/in/constantinstan


Alexandra
 este consultant Enviso din 2010 și are o experiență de peste 8 ani în implementarea metodologiilor de îmbunătățire continuă. Este implicată în proiecte de Lean Management, Six Sigma și Business Process Management cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă, atât în România, cât și în Franța, Norvegia și Elveția. Expertiza sa acoperă domenii precum farma, FMCG, industria prelucrătoare, logistică, servicii financiare, oil & gas, etc. Este certificată Lean Six Sigma Master Black Belt și consultant autorizat al organismului de certificare Lean Six Sigma International Association of Professionals (lssiap.org), precum și reprezentant în România al Adonis Business Process Management din Viena.

Alexandra este de părere că fără să știi ce vor clienții tăi, cum și când, poate fi destul de dificil să atingi rezultatele dorite. Ai nevoie de puțin curaj, o minte deschisă și dorința de a învăța pentru a putea identifica cele mai eficiente și promițătoare oportunități, deoarece metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe perfect adaptate propriei activități.

Alexandra vorbește fluent engleză, franceză și olandeză și consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume mereu în mișcare și puternic concurențială.

Este absolventă a Universității București și cu un master în BPM. A studiat Big Data la MIT.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/alexandraniculae


Ştefan
este consultant Enviso din 2014 și are o experiență de peste 5 ani în îmbunătățirea proceselor în organizații. Este implicat în proiecte de lean management, six sigma și Business Process Management, cu impact la nivelul proceselor de business, dar și la nivelul dezvoltării competențelor de îmbunătățire continuă. Expertiza sa acoperă domenii precum FMCG, industria prelucrătoare și logistică. Este certificat lean six sigma black belt și manager de proiecte.

Ştefan este pasionat de munca sa și consideră că metodologiile de îmbunătățire a proceselor de business nu sunt remedii universal valabile, fiecare client meritând programe personalizate, perfect adaptate propriei activități. Ştefan consideră că perfecționarea continuă este obligatorie într-o lume dinamică și puternic concurențială.

Este absolvent a Universității Tehnice de Construcții București și cu studii doctorale în curs de finalizare.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/stefan-burchila-79458156

Radu are o experienta de 10 ani in consultanta si training, perioada in care a sustinut peste 500 de sesiuni de training, programe care au ajutat la dezvoltarea abilitatilor si competentelor a mai mult de 6000 de angajati, din diverse zone de business.

In toate programele de dezvoltare organizationala la care a participat, Radu s-a implicat in zona de consultanta, pentru definirea nevoilor specifice ale clientului si in construirea unor solutii personalizate, care sa adauge valoare si care sa raspunda necesitatilor acestuia. El considera ca o astfel de abordare maximizeaza beneficiile si contribuie la succesul oricarui proiect de dezvoltare a competentelor.

Experienta anterioara relevanta in vanzari si managementul echipelor de vanzari il fac un partener valoros in conceperea si implementarea unor programe de dezvoltare a echipelor comerciale si a echipelor manageriale.

LinkedIn profile : https://www.linkedin.com/in/radu-apostol-a059b66


Didier
 derulează activități de training și consultanță în îmbunătățirea proceselor, pentru companii din domeniul bancar, industrial, petrol și gaze, logistică etc. Are o experiență de peste 20 ani în companii multinaționale, la nivel de top management, cât și în sfera îmbunătățirii proceselor.

A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, management deșeuri periculoase și gestionare a situațiilor deosebite (calamități naturale). A finalizat proiecte de succes atât în România, cât și în Franța, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Belgia și Marea Britanie.

Pasionat de informatică, Didier este întotdeauna la curent cu ultimele gadget-uri, în special cele lansate de Apple.

LinkedIn profile:  https://ro.linkedin.com/in/dvarlot


Cristian 
derulează activități de training și consultanță în îmbunătățirea proceselor, prin metodologiile BPM, Lean Six Sigma (concepere programe, desfășurare sesiuni de training și certificare internațională, coaching pentru proiecte de green și black belt) pentru companii din telecomunicații, domeniul bancar, industrial, administrație publică etc.

Are o experiență de peste 20 ani în companii multinaționale, în sfera îmbunătățirii proceselor. A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, cât și  implementare de sisteme. Este certificat Black Belt și BPM expert. Este președinte al ABPMP Romanian chapter. Cristian crede cu tărie că fără modelarea proceselor, companiile pierd timp și bani.

LinkedIn profile: https://ro.linkedin.com/in/civanus

Sorin derulează activități de training și consultanță în managementul sigurantei produselor alimentare  HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), fiind auditor certificat. Are o experiență de peste 10 ani, în sfera îmbunătățirii proceselor. A fost implicat în proiecte de optimizare și reorganizare a proceselor, cât și  implementare de sisteme. Avand si responsabilitati de vanzare in cadrul Enviso, Sorin este de parere ca, atunci cand construiesti o relatie bazata pe incredere, vei intalni multe oportunitati, idei si resurse pe care le poti pierde din vedere daca singurul obiectiv este castigul.


Ana
s-a alăturat echipei Enviso în anul 2010.  Având o experiență de peste 6 ani pe piața de training și certificări în domeniul îmbunătățirii continue, Ana dezvoltă și gestionează portofoliul de clienți urmărind în primul rând construirea unei relații bazate pe încredere și performanță între noi și fiecare dintre clienții noștri.  În calitate de Office Manager, Ana cunoaște în cele mai mici detalii programele de Lean, Lean Six Sigma și Enviso pe care compania noastră le oferă și poate să răspundă la orice întrebare ca un adevărat profesionist.

În ceea ce o privește, nu există întrebare care să nu își găsească răspuns, problemă care să nu aibă rezolvare sau limite pe care să nu le poată depăși.

Ana vobeste fluent engleza și franceza și este absolventă a Universității București.

cristian banuCristian este consultant în management şi se ocupa în principal cu implementarea sistemelor de management în baza standardelor ISO şi optimizarea proceselor de afaceri. Alături de acestea, deruleaza şi proiecte de consultanţă IT, legate în special de zona Business Intelligence, unde a dezvoltat un sistem de raportare pentru forţa de vânzări implementat cu predilecţie în companii farmaceutice şi care poate fi adaptat oricărei organizaţii care utilizează reprezentanţi de vânzări. O altă linie de business deschisă de curând este certificarea produselor (obţinerea marcajului CE pentru produse). Are o experienţă de peste 10 ani ca manager şi peste cinci de consultanţă. A consiliat în jur de o sută de companii, în special din zona construcţiilor şi domeniile conexe (arhitectură, topo-cadastru, instalaţii sanitare, instalaţii electrice), producţie industrială, telecom şi farma.