Certificare Lean Six Sigma Master Black Belt- 2200 Eur*

Descriere Certificare Lean Six Sigma Master Black Belt  LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

Certificarea Master Black Belt este un semn al excelentei in cariera. Un Master Black Belt are abilitatea de a preda, de a oferi training si coaching pentru ceilalti specialisti Lean Six Sigma in metodologiile, instrumentele si aplicarea acestora in cadrul organizatiei.  De asemenea, Master Black Belt ajuta senior management-ul sa identifice calea optima de aplicare a proiectelor de imbunatatire astfel incat sa atinga obiectivele strategice organizatiei. Master Black Belt are bune abilitati interpersonale, dar si indemanarea de a aplica Metodologia Lean Six Sigma in cadrul oricarui proces de business.

Va oferim un curs interactiv de 6 zile cu scopul de a familiariza participantii cu toate instrumentele necesare derularii unui proiect de imbunatatire la cel mai inalt nivel.

Pana la sfarsitul acestui curs, paticipantii vor dobandii abilitatile de a conduce, de a oferi training si coaching celorlalti specialisti Lean Six Sigma, precum si echipei de senior leadership a organizatiei lor.

Nivel curs: Lean Six Sigma Master Black Belt

Durata curs: 8 zile training + 5 ore examen certificare internationala

Cine poate participa: Certificati Six Sigma Black Belt, candidati “high potential” care au demonstrat capacitati de conducere, care au implementat si au obtinut rezultate din proiecte Lean Six Sigma de imbunatatire a proceselor. Un Master Black Belt va conduce proiecte de imbunatatire la nivelul intregii companii, va conduce echipe de Yellow, Green si Black Belt.

Pretul de 2200 Eur/ participant pentru certificarea Lean Six Sigma Master Black Belt include:
– materiale necesare pentru instruire in lean six sigma master black belt
– teste pentru pregatirea examenului de certificare lean six sigma master black belt
– masa de pranz si pauze de cafea pe durata cursului de certificare lean six sigma master black belt
– costurile desfasurarii examenului de certificare lean six sigma master black belt
– costurile cu eliberarea diplomei de certificare lean six sigma master black belt

 

*Pentru persoanele fizice, pretul reprezinta costul total- NU se adauga TVA

Pentru persoanele juridice, la pretul afisat se adauga TVA

 

Informatii si inscriere :

Poza-site-ANAlexandra Niculae, Training Director ENVISO

alexandra.niculae@enviso.org

0723.592.977


Leave a Reply