Certificare BPM Specialist – 300 EUR*

Certificare BPM Specialist – 300 EUR*

 

Descriere Certificare BPM Specialist  LSSIAP –   Durata curs, Examen de certificare, Organism de certificare, Curriculum. 

BPM reprezinta o modalitate de evaluare, imbunatatire si monitorizare a proceselor de business in cadrul unei organizatii asigurand transparenta si vizibilitatea acestora.

Aceasta este o metoda aplicabila in orice tip de organizatie, cu scopul de a asigura eficienta si eficacitatea proceselor si se refera la intelegerea si controlul continuu al proceselor de business.

Vă oferim un curs in vederea certificarii ca BPM Specialist, interactiv, de 2 zile, cu scopul de a familiariza particiantii cu instrumentele și tehnicile de baza in Business Process Management. Prin utilizarea instrumentelor de modelare, veți fi în măsură sa efectuati simulări și analize asupra proceselor AS IS ( stadiul proceselor actuale) și asupra proceselor TO BE ( stadiul proceselor imbunatatite).

La finalul cursului, participanţii vor fi în măsură să: înteleagă gradul de complexitate al unui proces de business, să identifice procesele ce trebuie analizate şi îmbunătăţite, să definească si sa modeleze un proces si să planifice proiecte de îmbunătăţire.

Nivel curs:

fundamente

Durată curs:

2 zile

Cine poate participa:

Analişti de sisteme, analişti de business, manageri de proiecte IT, manageri de proiecte, coordonatori de proiecte, analişti de proiecte, lideri de proiecte, senior project manageri, lideri de echipă, product manageri.

Pretul de 300 Eur/ participant pentru certificarea BPM Specialist include:
– materiale necesare pentru instruire in BPM Specialist
– teste pentru pregatirea examenului de certificare BPM Specialist
– masa de pranz si pauze de cafea pe durata cursului de certificare BPM Specialist
– costurile desfasurarii examenului de certificare BPM Specialist
– costurile cu eliberarea diplomei de certificare BPM Specialist

 

*Pentru persoanele fizice, pretul reprezinta costul total- NU se adauga TVA

Pentru persoanele juridice, la pretul afisat se adauga TVA

 

Informatii si inscriere :


Alexandra Niculae, Training Director ENVISO

alexandra.niculae@enviso.org

0723.592.977


Leave a Reply